torstai 15. syyskuuta 2011

15.syyskuuta

Ny sitte on tääki päivä pian lusittu.. No tänään olin koulus 10-14 ja vipal tunnill meirän tietokone ope rakes.. se vaan yhelle meirän luokan nikelle ku se oli fb vaik ei saanu niin sit se vaan sille et nurkkaan istuun ja sit se huus et "HÄPEE" ja me kaikki meinattiin kuolla nauruun.. Ei tuu kesää..
Sit koulun jälkeeen tulin kotia ja sit joskus kolmen aikoohin menin kylälle ft. Ninnu, Rami, Oskari, Petra ja sit myöhemmin Meeri, Pauliina, Jasmin ja Rea..
Oltiin Ninnun, Ramin ja Oskarinkaa rolls:sis syömäs sit mentiin rämälle ---> Ja sit haettiin Ninnun sisko Petra jonkakaa oltiin johnaki en muista ja sit ne meni kotia..
Ööö.. sit joskus 5-6 menin Pauliinan ja Meerin kaa apsille ja sit Pauliina lähti ja Jasmin tuli :DD ja sit sekooltiin valtis ja ja mentiin rämälle jos saatiin porttari 5 min ennen sulkemista :PP ja sit me lähettiin kotia ja ny kirjoottelen tää blogii ja oon fb ja mietin mitä täs puuttuu...

Ainiin Oskari sekos taino se sekoo aika usein se on ihan pimee niinku läpäll se esitää koko ajan :PP se on aikasta mukavaa tai ku se on niinku huvittaava... no joo öitä ny ja kirjooottelen taas huomen!! ÖITÄ ♥

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti