perjantai 16. syyskuuta 2011

16. syyskuuta

Mooi.. Tänään kouluu oli 9-14  .. Sit menin kotia ja ny oon rämäll ft. Ninnu:)) Rea:)) Oskari:)) Kapa:)).....
Ninnu tuloo meille yöksi tänään jos se pääsöö.. sit jotaki sekooluu ja semmoosta..
Niin joo.. meill oli tänään enkun sanakoe ja sain 9,5 me vähä ninnunkaa säädettiin niin toiki lukema tuli muuten ois tullu jo stanan 6 :PP..
Ja Oskarill oli kivaa pitkäll välkälll ku se nostaa housut korviin ja sanoo et "taisin pudottaa jotain" ja sillee jännästi naurettiin ainaki puol tuntii ei helevetti....  :PPP

Toivottavasti Ninnu pääsöö meille yöks vois tulla hubaa ku Jasminki vois tulla johki ja sit ois hubaa taas... ainaki lauantaina ku äitee ja issee menöö johki niin sit voi  lauantaina tehä kaikkee mukavaa :DD ja sit soitellaan kaikille ja mennään sekooleen kylälle ja sillee... Eli mukavaa on tulos jos Ninnu pääsöö ja sit Reaki tuloo kyläll... se tuloo tai itkee ja tuloo.. se sano et se nukkuu mut ei se kyll vitus nuku :PP joo täs ny olis jotaki mut kyll kirjootan viel jotaki mut tuota niin..
Ei vittu tua tuloo kaks homo poikaa tai ku ne on aiva yli tyhymiä....ja sit ne vaan jotaki vittuuloo yms.. joo mistä sit kertoosin..


Mä toivoisin et tää olis yks homo petteri se on ihan best ja sillee ja tää on ny täs en jaksa kirjottaa enää ku tää on tylsää ja Jasmin tuloo kohta ja sit mennään K-kauppahan ja sillee ku mull on 50-40€ ja sit tuhlaan se johonki paskaan ja sit äitee ja issee kitzoo tai jotain :PP mut joo kirjottelen taass kohta joskus ollal :II et heipodei  <3 :}}

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti